Предмет: Алгебра,
автор: ula28022011
Замість зірочки запишіть такий многочлен, щоб утворилася тотожність:
(2x²-xy-2y²)-(*)= 4x²-xy.
Ответы
Автор ответа:
2
Замість зірочки ми можемо поставити вираз (2x² - xy - 2y²) - (4x² - xy), щоб утворилася тотожність:
(2x² - xy - 2y²) - (4x² - xy) = 4x² - xy.
Тоді (2x² - xy - 2y²) - (4x² - xy) = 4x² - xy стає:
2x² - xy - 2y² - 4x² + xy = 4x² - xy.
Спрощуючи вираз, отримуємо:
-2x² - 2y² = 4x² - xy.
Отже, многочлен, який треба підставити, це -2x² - 2y².
(2x² - xy - 2y²) - (4x² - xy) = 4x² - xy.
Тоді (2x² - xy - 2y²) - (4x² - xy) = 4x² - xy стає:
2x² - xy - 2y² - 4x² + xy = 4x² - xy.
Спрощуючи вираз, отримуємо:
-2x² - 2y² = 4x² - xy.
Отже, многочлен, який треба підставити, це -2x² - 2y².
Автор ответа:
1
Відповідь:
(2x²-xy-2y²)-(-2x²-2y²)= 4x²-xy.
Похожие вопросы
Предмет: Химия,
автор: Аноним
Предмет: Литература,
автор: Kate2652
Предмет: Английский язык,
автор: dzhighun86
Предмет: Физика,
автор: stasia7384
Предмет: Алгебра,
автор: Patyhard337