Предмет: Алгебра, автор: ksusabogatova874

Спростіть вираз і знайдіть його значення: 2ab (3a² - 2b²) - 3ab (4b² - a²), якщо а=1, b=-2;​

Ответы

Автор ответа: dyexfnf
3

Ответ:

Объяснение:

2ab (3a² - 2b²) - 3ab (4b² - a²) = 6a³b - 4ab³ - 12ab³ + 3a³b =

= 9a³b - 16ab³

якщо а=1, b=-2

9a³b - 16ab³ = 9 * 1³ *(-2) - 16 * 1 * (-2)³ = -18 + 128 = 110


miroslavsavickij731: Помогите мне пж умоляюююююююююююююю
ksusabogatova874: спасииииибо огромное
valmarushka: 2ab(3a²-2b²)-3ab(4ab²-a²), якщо а=1,b= -2; буде 6a³b-4ab³-12a²b³+3a³b=9a³b-4ab³-12a²b³=-12a²b³-4ab³+9a³b, -12•1²•(-2)³-4•1•(-2)³+9•1³•(-2)=110
Похожие вопросы