Предмет: Английский язык, автор: player22545

Помогите пожалуйста сделать д\з по англ.яз
3. Из четырех вариантов (А), (В), (С), (D) выберите единственно правильный:
1. Mount Everest is _________ mountain in the world.
a) high b) the higher
b) highest c) the highest
2. Many people go to Egypt _____________ .
a) in order see pyramids b) so to see pyramids
b) to see pyramids c) seeing pyramids
3. She wants to be a doctor _____________ .
a) when she will leave school
b) when she leaves school
c) when she is leaving school
d) when she left school
4. Ann is interested ___________ foreign languages.
a) for c) in
b) about d) on
5. I know Nora Norman. I ______ her at a party a couple of weeks ago.
a) met c) had met
b) have met d) was met6. You have never been to Spain, _______ ?
a) isn’t it c) haven’t you
b) is it d)have you
7. The earliest known manuscript of Beowulf ________ in the British Museum.
a) keeps c) is keeping
b) kept d) is kept
8. I don’t know ____________________ .
a) where is the phone-book c) where the phone-book is
b) the phone-book where is d) the phone-book is where
9. The four great deserts of central Australia ________ 2,000,000 square kilometers.
a)covers c) covering
b) cover d) are covering
10. When I arrived, my sister _________ .
a) had dinner c) was having dinner
b) has had dinner d) is having dinner
11. ____________________ Beethoven was completely deaf.
a) In his latest years c) In his lasting years
b) In his last years d) In his lasted years
12. Tom said that the __________________________________________-
a) had never been to Disneyland
b) has never been to Disneyland
c) was never in Disneyland
d) was never been to Disneyland
13. Perhaps no great artist of the past had __________ many pupils and helpers as Rubens.
a)such c) such as
b)so d) so as
14. I __________________ two tickets for The Marriage of Figaro.
a) just bought c) just buy
b) bought just d) have just bought
15. What do you want ___________?
a) that I do c) me do
b) me to do d) what I do





P.S дали домой контрольную работу , и теперь если у меня будет 5 по ней , то и в четверти будет 5

Ответы

Автор ответа: Дашуля1712
2
1.c
2. b
3. a
4. c
5. a
6. c
7.
8. c
9. a
10. c
11. b
12. a
13. b
14. d
15. c
Автор ответа: seeyousoon
2
1. c 2. b 3. b 4. c 5. c 6. d 7. c 8. c 9. b 10. c 11. a 12. a 13. b 14. d 15. b

player22545: 1 неправильный , C это выше , а D самый высокий(ая)
seeyousoon: у меня ответ правильный. это ты непоавильно буквы раставил!!!!!!?
Дашуля1712: Правильно! С-самый высокий
seeyousoon: второй ответ 2 b
seeyousoon: в первом и втором вопросе 2b, там d вообще нет. я только заметила
Дашуля1712: Она просто случано вместо Д, б поставила.
Похожие вопросы
Предмет: Українська мова, автор: maksymrogovik
Допоможіть будь ласка.
1. Позначте рядок, у якому записане односкладне речення:
а) Шипшина важко віддає плоди.
б) Приєднуйтеся , діти , до гри.
в) Сонце ніжно лоскоче промінням обличчя дітей.
г) Я хочу танцювати вальс.
2. Визначте синтаксичну роль фразеологізма в поданому реченні: «У мене цього намиста хоч греблю гати!»
а)підмет;
б)присудок;
в)додаток;
г)обставина.
3.Познач речення, у якому НЕ треба ставити розділові знаки.
а) Тяжко заробити але легко розгубити.
б) У нашому класі дружно живуть і хлопчики й дівчатка.
в) Іскра мала а вогонь великий.
г) Діти йдуть співаючи.
4.Вибери рядок, у якому записано складне речення.
а)Осінь усміхається, зітхає.
б)Сойка-непосида метушиться, білка дбає про запаси для зими.
в)Красне літо у вирій відлетіло.
г)Дуб стоїть, як витязь .
5.Вибери рядок, де записано речення з однорідними членами.
а)На клумбі ростуть дивовижні квіти.
б)На клумбі ростуть дивовижні квіти, бо діти доглядають за ними.
в)На клумбі ростуть дивовижні квіти: троянди, гладіолуси, жоржини.
6.Визнач граматичну основу в реченні
«Готуючись до зими, звірі міняють своє літнє хутро на зимове».
а)Готуючись до зими.
б)Міняють хутро.
в)Звірі міняють.
г)Літнє на зимове.
7. У реченні «Поїдемо поговорити з лісом, а вже тоді я можу і з людьми» виділене дієслово виконує роль
А) обставини Б) означення
В) присудка Г) додатка
8.Вибери рядок, де є лише словосполучення:
а) хлопчики та дівчатка, рожеві щічки, розпускати руки;
б) пухка паляниця, серед однокласників, фантастичні події;
в) друзі зустрічають, ніжним голосом, дрозди і зозулі;
г) приємно спілкуватися, під блакитним небом, мої друзі.
9. Укажіть рядок , у якому всі слова записані правильно:
А) будь-який , жовто-гарячий , пів яблука;
Б) як-не-як , пліч о пліч , по-польськи;
В) на хтозна-чому, до речі, по-козацькому;
Г) все-таки, уві сні , піцца.
10. Укажіть рядок, у якому записані тільки дієслова та форми дієслів:
А) тихий,виризати, працюючи, опановувати;
Б) облитий, посадити,танцюючи, співати;
В) вітати, знайшовши, легесенький, поєднано.
11.Вибери речення, у якому є звертання.
а)Ольго Василівно, чи вдалося мені виконати роботу?
б)Весняне сонечко пригріває землю.
в)По травах шовкових квітень блукає.
12. Потребує редагування словосполучення в рядку:
А) вибач мене;
Б) хворіти на кір;
В) сміятися з них;
Г) спілкуватися іноземною мовою.
13.Потребує редагування словосполучення в рядку:
а)милувати око;
б)дякувати Миколу;
в)суперечити істині;
г)навчатися мови.
14.Лише дієслівні словосполучення вжито в рядку:
а)середня школа, прийти вчасно, проголошення незалежності;
б)лірична мелодія, частина мови, корисна інформація;
в)намалювати пейзаж, черпати наснагу, вислів Симоненка;
г)вивчати історію, розподіляти порівну, слугувати прикладом.
15.Лише іменникові словосполучення наведено в рядку:
а)рідна земля, зібравши гриби, читання вголос;
б)приходити додому, рання весна, вечірня зоря;
в)спів пташок, щира усмішка, сонячні промені;
г)читати мовчки, побачити друга, цікавий журнал.
16.Не є словосполученнями сполуки:
А) найбільш підготовлений, пекти раків;
б) мистецький захід, болісно реагує;
в) тихо розповів, особливо весело;
г) записаний у блокнот, заховано в душі.
17.Позначте спонукальне речення:
а) Осіння тиша лягла на стомлену землю...
б) Будь ласка, прочитайте виразно поезію Ліни Костенко.
в) Необхідно учням вивчити поезію Шевченка!
г) Ви знаєте, як липа шелестить у місячні весняні ночі?
18.Розповідним є речення:
а)Не дивись так привітно, яблуневоцвітно.
б)День біжить, дзвенить - сміється, усміхається!
в)Хто може ніч обернути на днину?
г)Візьми мене, природо, і до своїх причисль.
19.Потребує редагування словосполучення в рядку:
а)стати в пригоді;
б)зачиняти двері;
в)сказати у двох словах;
г)запобігати хворобі.
20.Синонімом до слова головний є:
а) останній;
б) чільний;
в) завзятий;
г)другорядний.
21.Антонімічну пару вжито в прислів'ї:
а) Малі діти - малий клопіт, а підростуть - буде великий.
б) Діти - як квіти: поливай, то ростимуть.
в) У дитини заболить пальчик, а в матері серце.
г)Рідня до півдня, а як сонце зайде - ніхто не знайде!
22.Укажіть рядок, у якому всі слова - іменники:
а)хутір, мороз, біль, четвертий, кожний;
б)тканина, вовк, назва, потроїти, трійка;
в)батько, хитрість, стеля, дорога, лоша;
г)слава, славний, сотня, мудрість, багато.
23.Вибери рядок ,у якому в усіх словах правильно поставили апостроф:
а)полум'я, мавп’ячий, під’єднати;
б)п'ятірка, торф’яний, горохв’яний;
в)прем'єра, підв’язаний, дит’ясла;
г) комп’ютер, під’єднати, карб’юратор.
24.У реченні: Софійка швидко побігла додому. замість підкресленого слова доречний фразеологізм:
а)нюхом чуючи;
б)не чуючи під собою ніг;
в)душі в собі не чуючи;
г)нутром чуючи.