Предмет: Алгебра, автор: pandaissigma

РЕШИТЕ ПОЖАЛУЙСТА РЕШИТЕ ПОЖАЛУЙСТА РЕШИТЕ ПОЖАЛУЙСТА РЕШИТЕ ПОЖАЛУЙСТА РЕШИТЕ ПОЖАЛУЙСТА ​

Приложения:

Ответы

Автор ответа: nastyaprohorenkova17
0

Ответ:

Підставляємо задані значення змінних у вираз:

(a^2bc^2)^2 * abc * b^2 = ((1 1/3)^2 * (-0,5) * (3)^2)^2 * (1 1/3) * (-0,5)^2

Спочатку з'ясуємо значення у дужках:

(1 1/3)^2 = (4/3)^2 = 16/9

Підставляємо це значення:

((16/9) * (-0,5) * (3)^2)^2 * (4/3) * (-0,5)^2 = ((-8/9) * 9)^2 * (4/3) * 0,25

Скорочуємо деякі дроби:

((-8/1) * 1)^2 * (4/1) * 0,25 = (-8)^2 * 4 * 0,25 = 64 * 4 * 0,25 = 64

Отже, значення виразу (a^2bc^2)^2 * abc * b^2 при a = 1 1/3, b = -0,5 та c = 3 дорівнює 64.


pandaissigma: а можно нормально
pandaissigma: ??
nastyaprohorenkova17: А що не зрозуміло?
pandaissigma: >>типо такие, только вверх
nastyaprohorenkova17: це степінь
pandaissigma: можно на фото
Похожие вопросы
Предмет: Українська мова, автор: mashulikhub
Предмет: Химия, автор: gryaznimort