Предмет: Алгебра,
автор: titkonazar
Доведи тотожність:
4(х − 3) + 3(х + 4) = 7х
Ответы
Автор ответа:
1
Ответ:
4(x - 3) + 3(x + 4) = 4x - 12 + 3x + 12
Тепер додамо члени зі схожими знаменниками:
4x + 3x - 12 + 12 = 7x
Тепер ми бачимо, що вираз на лівій стороні рівно 7x, що і дорівнює правій стороні. Отже, тотожність доведена:
4(x - 3) + 3(x + 4) = 7x.
Объяснение:
Похожие вопросы
Предмет: Геометрия,
автор: darkalala9
Предмет: Английский язык,
автор: alihanzhan27
Предмет: История,
автор: nastya3499
Предмет: Литература,
автор: alan1202