Предмет: Алгебра,
автор: juliavinogr12
Допоможіть будь ласка.
Спростити вираз: (10x²y⁶)³×(-0,1x⁴y²)⁴.
Ответы
Автор ответа:
2
Ответ: 0.1x²⁷y⁶⁷
Объяснение:
Спочатку піднесемо кожен член виразу до степеня в дужках:
(10³ * x²³ * y⁶³) * (-0.1⁴ * xⁱ⁴ * y²⁴)
Тепер перемножимо кожний член:
10³ * (-0.1⁴) = 1000 * 0.0001 = 0.1
x²³ * xⁱ⁴ = x²³⁺⁴ = x²⁷
y⁶³ * y²⁴ = y⁶³⁺⁴ = y⁶⁷
Отже, спрощений вираз виглядає так:
0.1x²⁷y⁶⁷
Автор ответа:
0
Ответ:
спрощений вираз: 0,1x²²y²⁶.
Похожие вопросы
Предмет: Геометрия,
автор: 2jhq9hhj8d
Предмет: Физкультура и спорт,
автор: k36050904
Предмет: Английский язык,
автор: Аноним
Предмет: Математика,
автор: zanyltoktonalieva
Предмет: Алгебра,
автор: nata1ia42