Предмет: Математика,
автор: Аноним
4 4/7+6 3/7 - 5 1/8
Ответы
Автор ответа:
1
4 4/7 + 6 3/7 = (4 + 6) + (4/7 + 3/7) = 10 + 7/7 = 10 + 1 = 11
11 - 5 1/8
11 - 5 1/8 = 11 - (5 + 1/8) = 11 - (40/8 + 1/8) = 11 - 41/8
11 - 41/8 = (88/8) - 41/8 = (88 - 41) / 8 = 47/8
4 4/7 + 6 3/7 - 5 1/8 дорівнює 47/8 або 5 7/8
11 - 5 1/8
11 - 5 1/8 = 11 - (5 + 1/8) = 11 - (40/8 + 1/8) = 11 - 41/8
11 - 41/8 = (88/8) - 41/8 = (88 - 41) / 8 = 47/8
4 4/7 + 6 3/7 - 5 1/8 дорівнює 47/8 або 5 7/8
fuzey5721:
дорівнює 49/8.
Автор ответа:
0
Ответ:
Пошаговое объяснение:
Додамо 4/7 до 3/7:
4/7 + 3/7 = 7/7 = 1 (оскільки 7/7 дорівнює 1)
Додамо 4 до 6:
4 + 6 = 10
Віднімемо 1/8 від 5:
5 - 1/8 = 40/8 - 1/8 = (40 - 1)/8 = 39/8
Тепер, коли маємо нові значення, обчислимо вираз повністю:
1 + 10 - 39/8
Знайдемо спільний знаменник для додавання числа 1 і дробу 39/8, який є 8:
1 = 8/8
Тепер обчислимо вираз:
8/8 + 10 - 39/8
Додамо 8/8 і 10:
8/8 + 10 = 1 + 10 = 11
Віднімемо 39/8 від 11:
11 - 39/8 = 88/8 - 39/8 = (88 - 39)/8 = 49/8
Отже, вираз 4 4/7 + 6 3/7 - 5 1/8 дорівнює 49/8.
Похожие вопросы
Предмет: Математика,
автор: Аноним
Предмет: Українська література,
автор: fgwyz8fy5t
Предмет: Химия,
автор: kukaracibanan
Предмет: Геометрия,
автор: Bek0811me
Предмет: Алгебра,
автор: pwdev4a