Предмет: Алгебра, автор: Keycup

(7sqrt(2) - 3sqrt(3))(7sqrt(2) + 3sqrt(3))

Ответы

Автор ответа: maksmaks1234567890fg
1

Ответ:

Це різниця квадратів, тому ми можемо використати формулу:

(a - b)(a + b) = a^2 - b^2

Застосовуючи цю формулу до даного виразу, маємо:

(7sqrt(2) - 3sqrt(3))(7sqrt(2) + 3sqrt(3)) = (7sqrt(2))^2 - (3sqrt(3))^2 = 98 - 27 = 71

Отже, результатом даного виразу є 71.

Автор ответа: Universalka
1

\displaystyle\bf\\\Big(7\sqrt{2} -3\sqrt{3} \Big)\Big(7\sqrt{2} +3\sqrt{3} \Big)=\Big(7\sqrt{2} \Big)^{2} -\Big(3\sqrt{3} \Big)^{2} =\\\\\\=49\cdot 2-9\cdot 3=98-27=71

При решении была применена формула разности квадратов :

( a - b ) * ( a + b ) = a² - b²

Похожие вопросы
Предмет: Математика, автор: maksimcivak3
Предмет: Геометрия, автор: Katja5689