Предмет: Математика,
автор: boghanoooo
Пожалуста поогите тут один вопрос
Приложения:
Ответы
Автор ответа:
0
Ответ:
(2 3/11; 9/11)
Пошаговое объяснение:
{4у - х = 1
{3у + 2х = 7
{х = 4у - 1
{3у + 2х = 7
1)
3у + 2х = 7
3у + 2(4у - 1) = 7
3у + 8у - 2 = 7
3у + 8у = 7 + 2
11у = 9
у = 9 : 11
у = 9/11
2)
х = 4у - 1
х = 4 * 9/11 - 1
х = 36/11 - 1
х = 3 3/11 - 1
х = 2 3/11
Автор ответа:
0
Відповідь:
Покрокове пояснення:
{ 4у - х = 1
{ 3у + 2х = 7
З першого рівняння х = 4у - 1
Підставивши у друге рівняння, отримаємо:
3у + 2(4у - 1) = 7
Розв‘язок цієї системи:
3у + 8у -2 = 7
11у = 7+2
11у = 9
у = 9/11
х = 4у - 1
х = 4 • 9/11 - 1
х = 36/11 - 11/11
х = 25/11
х = 2 3/11
х = 2 3/11; у = 9/11
Похожие вопросы
Предмет: Українська мова,
автор: nadiapradko49
Предмет: Алгебра,
автор: yarikuzmenko88
Предмет: Литература,
автор: fedukrita
Предмет: Математика,
автор: daniladanila0700
Предмет: Алгебра,
автор: Аноним