Предмет: Математика,
автор: irynalovers
Спростіть вираз 2*(х-4)+(3x-2)-(6x-10) і знайдіть його значення при x= -1756
Ответы
Автор ответа:
0
Почнемо зі спрощення виразу:
2*(х-4)+(3x-2)-(6x-10) = 2x - 8 + 3x - 2 - 6x + 10
Згрупуємо подібні члени:
2x - 8 + 3x - 2 - 6x + 10 = -x + 0 = -x
Тепер, підставляючи x = -1756, отримаємо:
-(-1756) = 1756
Отже, значення виразу при x = -1756 дорівнює 1756.
2*(х-4)+(3x-2)-(6x-10) = 2x - 8 + 3x - 2 - 6x + 10
Згрупуємо подібні члени:
2x - 8 + 3x - 2 - 6x + 10 = -x + 0 = -x
Тепер, підставляючи x = -1756, отримаємо:
-(-1756) = 1756
Отже, значення виразу при x = -1756 дорівнює 1756.
Похожие вопросы
Предмет: Английский язык,
автор: Аноним
Предмет: МХК,
автор: Аноним
Предмет: История,
автор: grigorukoleksandr1
Предмет: Математика,
автор: Аноним