Предмет: Математика, автор: angelinacudik

‼️допоможіть будь ласка ‼️
‼️‼️Потрібна відповідь з повним розв'язком‼️‼️
Даю 25 балів.​

Приложения:

Ответы

Автор ответа: parus77
0

Ответ:

-24

Пошаговое объяснение: упростим выражение:

-8х - (4х - 6у)= -8х - 4х + 6у= -12х + 6у= 6у -12 х= 6 (у-2х)

если у-2х= - 4   то тогда 6* (у-2х)= 6 * (-4) = -24

Автор ответа: iramazurk
0

Ответ:

-24

Пошаговое объяснение:

-8х - (4х - 6у) = -8х - 4х + 6у

6у - 12х = 6(у - 2х)

у - 2х = -4

6(у - 2х) = 6 * (-4) = -24

Похожие вопросы