Предмет: Математика, автор: vladmel080910

3(y+1)=6(1-y)+6
Пупсіке СПАМ БАН

Ответы

Автор ответа: tywerded
1

Ответ:

Відповідь в поясненні

Пошаговое объяснение:

Щоб розв’язати рівняння 3(y+1)=6(1-y)+6, ми можемо почати зі спрощення обох сторін рівняння.

Розгорнувши праву частину, отримаємо:

3(y+1) = 6 - 6y + 6

Спрощуючи далі, отримуємо:

3y + 3 = 12 - 6y

Додавши 6y до обох сторін, отримаємо:

9y + 3 = 12

Віднімаючи 3 з обох сторін, отримуємо:

9y = 9

Розділивши обидві сторони на 9, отримаємо:

y = 1

Отже, розв’язком рівняння є y=1.

Автор ответа: tatsach
1

Ответ:

Пошаговое объяснение:

Приложения:
Похожие вопросы
Предмет: МХК, автор: karolinarabko53
Предмет: Математика, автор: tkacenkomiroslav746
Предмет: Химия, автор: 2flex0