Предмет: Алгебра, автор: nn3874278

1 Установи соответствие: 1). (x+2y)2 2). 36x²-81 3). (3x-y)² A. (a - b)2 = a² 2ab + b²: B. (a + b)2 = a² + 2ab + b²; C. a² - b² = (a - b)(a + b); a.(6x-9)(6x+9 b.9x²-6xy+y с. х2+4ху+4у​

Ответы

Автор ответа: shuliarv
0

Ответ:

(a-b)² = (a-b)(a-b)

Під час множення двох многочленів кожен член першого множать на кожен член другого та зводять подібні.

(a-b)(a-b) = a²-ab-ab+b² = a²-2ab+b²

Отримали, що (a-b)² = a²-2ab+b², а це й треба було довести.

Объяснение:

Похожие вопросы
Предмет: Қазақ тiлi, автор: masharapay74