Предмет: Алгебра, автор: siplivaad

Спростіть вираз :
(5√3-√11)(5√3-√11)²
Дам 30 балов​

Ответы

Автор ответа: Mariarti495
2

Для спрощення цього виразу використаємо формулу різниці квадратів (a-b)(a+b) = a^2 - b^2.

Зверніть увагу, що в даному випадку a = 5√3 і b = √11.

Тоді вираз можна переписати так:

(5√3-√11)(5√3-√11)² = (5√3)² - (√11)² = 75 - 11 = 64

Отже, спрощений вираз дорівнює 64.


dianabunny333: Здравствуйте, допоможіть будь ласка з останнім завданням в моему профілю
Похожие вопросы
Предмет: Русский язык, автор: Аноним
Предмет: Математика, автор: orlovskii929