Предмет: Алгебра,
автор: illiakravets9
Якщо (a-3)(a+3)=a^2-*,то*
Ответы
Автор ответа:
1
Ответ:
(a-3)(a+3) = a^2 - 9
Объяснение:
Для того, щоб знайти значення *, необхідно розкрити дужки у виразі (a-3)(a+3) за допомогою формули різниці квадратів:
(a-3)(a+3) = a^2 - 3^2 = a^2 - 9
Отже, * = 9, і ми можемо записати:
(a-3)(a+3) = a^2 - 9
Похожие вопросы
Предмет: Химия,
автор: max972530
Предмет: Русский язык,
автор: Аноним
Предмет: Литература,
автор: rymbekovadameli
Предмет: Русский язык,
автор: sergeisolyonov
Предмет: Английский язык,
автор: vi13tambov