Предмет: Алгебра, автор: tyma338rd3

спростіть вираз
1. √(1-√2)²
2. √(√3-2)²-√(3-√3)²

Ответы

Автор ответа: petobej
0

Відповідь:

  1. √(1-√2)² = 1-√2 (вираз під коренем має квадрат, тому його значення дорівнює квадрату виразу під коренем, тобто (1-√2)² = 1 - 2√2 + 2 = 3 - 2√2, а корінь з цього значення дорівнює 1-√2)
  2. √(√3-2)²-√(3-√3)² = √3-2 - (3-√3) = √3 - 2 - 3 + √3 = 2√3 - 5
Автор ответа: dimabos2007
0

Відповідь:

1) Спростіть вираз

1. √(1-√2)² =√² (√2-1)² = √2-1

2. √(√3-2)²-√(3-√3)² = 2-√3-3+√3 = -1

Пояснення:

Похожие вопросы
Предмет: Математика, автор: cevase