Предмет: Алгебра, автор: aanamirej827

2x(x - 3)+3(x - 3)=0
допоможіть, будь ласка, даю 25 балів.)​

Ответы

Автор ответа: Qzmasteri
0

Ответ:

3

Объяснение:

Рівняння 2x(x - 3) + 3(x - 3) = 0 можна спростити, поєднавши подібні члени:

2x(x - 3) + 3(x - 3) = (2x + 3)(x - 3) = 0

Щоб знайти розв’язки цього рівняння, ми можемо прирівняти кожен множник до нуля та розв’язати x:

2x + 3 = 0

х = -3/2

і

х - 3 = 0

х = 3

Отже, розв’язками рівняння є x = -3/2 і x = 3

Автор ответа: mehrinigordarhanova
1

Ответ:

2x(x - 3)+3(x - 3)=0

2х²-6+3х-9=0

2х²+3х=0+6+9

2х²+3х=15

4х²+3х=15

х³=15-4-3

х³=8

Якщо не правильно то вибач

Похожие вопросы
Предмет: Литература, автор: Gutennauk
Предмет: Английский язык, автор: rmotrus2
Предмет: Алгебра, автор: svetadubrovina7878