Предмет: Алгебра, автор: denaoh6

допоможіть..........,​

Приложения:

Ответы

Автор ответа: Universalka
0

\displaystyle\bf\\1)\\\\-5m^{4} n^{5} \cdot 4n^{3} m^{7} =-5\cdot 4\cdot m^{4+7} \cdot n^{5+3}=-20m^{11} n^{8}\\\\\\2)\\\\(-2m^{3} n)^{2} =(-2)^{2} \cdot(m^{3} )^{2} \cdot n^{2} =4\cdot m^{3\cdot 2} \cdot n^{2}=4m^{6} n^{2}

Автор ответа: nikaveronika201107
0

а)

 - 5 {m}^{4} {n}^{5}   \times 4 {n}^{3}  {m}^{7}  =  -  {m}^{11}  {n}^{12}

б)

 {( - 2 {m}^{3} n})^{2}  = 4 {m}^{6}  {n}^{2}

при множені степені додаються, а в виразі б) число і степені множаться


nikaveronika201107: ой, я трохи переплутала, в першому прикладі -20m^11n^12
Похожие вопросы
Предмет: Математика, автор: kris3271
Предмет: Қазақ тiлi, автор: zulfinaaymahanova38