Предмет: Математика, автор: kerimovaajsun94

Виконайте дії: Помогите пожалуйста очень-очень срочно ​

Приложения:

Ответы

Автор ответа: tarasgyska
1

 \frac{7q}{4x}  -  \frac{3q}{4x}  =  \frac{4q}{4x}  =  \frac{q}{x}

 \frac{d + 4}{9}  +  \frac{5 - d}{9}  =  \frac{d + 4 + 5 - d}{9}  =  \frac{9}{9}  = 1

 \frac{5f}{2c}  -  \frac{3f}{2c}  =  \frac{5f - 3f}{2c}  =  \frac{2f}{2c}  =  \frac{f}{c}

 \frac{ {x}^{2} }{x - 5}  -  \frac{25}{x - 5}  =  \frac{ {x}^{2} - 25 }{x  -5 }  =  \frac{(x - 5)(x + 5)}{x - 5}  = x + 5

 \frac{49}{7 - m}  -  \frac{ {m}^{2} }{7 - m}  =  \frac{49 -  {m}^{2} }{7 - m}  =  \frac{(7 - m)(7 + m)}{7 - m}  = 7 + m

 \frac{5x}{x - y}  +  \frac{5y}{y - x}  =  \frac{5x}{x - y}  -  \frac{5y}{x - y}  =  \frac{5x - 5y}{ x - y}  =  \frac{5(x - y)}{x - y}  = 5

 \frac{ {y}^{2} }{y  + 4}  -  \frac{16}{y + 4}  =  \frac{ {y}^{2} - 16 }{y + 4}  =  \frac{(y - 4)(y + 4)}{y + 4}  = y - 4

 \frac{3}{ {(b - 1)}^{2} }  +  \frac{6}{ {(1 - b)}^{2} }  =  \frac{9}{ {(b - 1)}^{2} }

 \frac{ {x}^{2} + 1 }{x - 3}  -  \frac{10}{x - 3}  =  \frac{ {x}^{2} - 9 }{x - 3}  =  \frac{(x - 3)(x +  3)}{x - 3}  = x + 3 \\ 97 + 3 = 100

Телефон розряджається, тому не встигаю три останні зробити

Похожие вопросы
Предмет: Математика, автор: SMAILHARD