Предмет: Алгебра, автор: johnelesin17

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Приложения:

Ответы

Автор ответа: Universalka
0

\frac{9b}{a-b}*\frac{a^{2}-ab }{72b}=\frac{9b*a*(a-b)}{(a-b)*72b}=\boxed{\frac{a}{8}}\\\\a=-18\\\\\frac{a}{8}=-\frac{18}{8} =\boxed{-2,25}

Автор ответа: vasilisinasofia978
0

Ответ:

 \frac{9b}{a - b}  \times \frac{a {}^{2} - ab }{72b}  =

 \frac{9b}{a - b}  \times  \frac{a(a - b)}{72b}

 \frac{9b \times a(a - b)}{(a - b) \times 72b} =

 \frac{b \times a}{8b}  =

якщо a=-18, b=4,6 то

 \frac{4.6 \times ( - 18)}{8 \times 4.6}  =

 \frac{ - 82.8}{36.8}  = -2.25


Universalka: b в числитнъед
Universalka: "b" в числителе и знаменателе сокращаются.
vasilisinasofia978: але ж всеодно відповідь правильна
mmb1: а то ...
а чё не сразу подставить
ну его сокращать {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
vasilisinasofia978: будуть дуже великі числа
vasilisinasofia978: треба спершу скоротити а потім підставляти
mmb1: ага
а где написано "спершу скоротити"
будуть дуже великі, ну и чё ....
прикольно
vasilisinasofia978: ну так лекше
vasilisinasofia978: бо якщо зразу підставити є шанс що можна помилитись
vasilisinasofia978: і так правила говорять спершу скоротити якщо можна а потім підставляти
Похожие вопросы
Предмет: Физика, автор: eaewrexxcwaxwf
Предмет: Алгебра, автор: Liza146259