Предмет: Английский язык, автор: Funt1k228

1. ______ is a white and black striped horse.
A) zebra B) donkey C) horse D) tiger
2. ______ is a male cow.
A) sheep B) bull
C) hippopotamus D) cow
3. ______ is a very large grey animal which has big ears and a trunk.
A) whale B) giraffe C) elephant D) horse
4. ______ is the only mammal which can fly.
A) eagle B) butterfly C) owl D) bat
5. The best animal friend of human is known to be ______.
A) dog B) shark C) zebra D) panda
6. The young horse is called ______.
A) zebra B) foal C) donkey D) calf
7. A ______ has long ears, long teeth, lives in a ground and like to eat
carrot.
A) mouse B) rabbit C) dog D) sheep
8. The young cow is called ______.
A) lamb B) foal C) calf D) kitten
9. The young sheep is called ______.
A) kitten B) calf C) foal D) lamb
10. The young dog is called ______.
A) puppy B) lamb C) kitten D) calf
11. The young cat is called ______.
A) puppy B) lamb C) kitten D) calf
12. The young of kangaroo grows up in its mother’s ______.
A) sack B) bag C) pocket D) pouch
13. Camel has ______ on his back.
A) trunk B) horn C) pouch D) lump
14. ______ is a kind of bear which lives in cold places and has a white
skin.
A) deer B) polar C) gorilla D) panda
15. ______ is a very tall animal that has long neck.
A) giraffe B) elephant C) horse D) cow

Ответы

Автор ответа: Аноним
0

1. a)

2. b)

3. c)

4. d)

5. a)

6. b)

7. b)

8. a)

9. d)

10. a)

11. c)

12. b)

13. d)

14. b)

15. a)

Похожие вопросы
Предмет: Қазақ тiлi, автор: Ablayasan
 Қимыл-әрекетті сипаттау дегеніміз:AТөл сөз түрінде суреттеу.BДиалог түрінде суреттеу.CАуызекі сөйлеу түрінде суреттеу.DІс-қимыл, әрекеттерді айшықтай суреттеу.EРесми түрде суреттеу
Реттік  сан есім түрін табыңыз.AКүніне 8 стақан су ішкеніңіз пайдалы.BД.А.Қонаев 82 жасқа қараған шағында қайтыс болды.CҚазақ музыка театрының шымылдығы алғаш рет 1934 жылы «Айман-Шолпан» комедиясымен ашылды. D Қажымұқан өз өмірінде 48 алтын, күміс, қола медальмен марапатталған.EСөз миллион жүректі мыңдаған жылдар тербетеді. 
Біріккен сөз  қатыспаған қатарды белгілеңіз.A     Әлемге әйгі Алатау -
     Атамекен - баба тау,
     Әр қазақтың баласы,
     Осында тігер ақ отау.  
BӘлем танитын Қазақстандай қасиетті Отаным бар.C     Бозторғай боп шырқаса әнші көңіл,
     Өлеңдетпей сен дағы не етер едің?! 
DҚарқаралы, сұлу Көкше жер шоқтығы,
Сарыарқа алтын ала асқар белім. 
EСарыарқаның желі есіп тұратын Астананың ауасы тап-таза ғой.
Предмет: История, автор: Arseny2000
Предмет: Математика, автор: Аноним