Предмет: Английский язык, автор: pixelbit

Помогите решить тест по английскому
1.Mary ...on holiday this year
a)wasn’t
b)hadn’t been
c)hasn’t been
d)isn’t

2.Sharon ...all the lights before she... the door.
a)had checked, had locked
b)had checked, locked
c)checked, had locked
d)checked, locked

3.He... me a birthday card five months ago.
a)sent
b)had sent
c)has sent
d)was sending

4.They ...in the country when their grandson ...
a)were living, had married
b)lived, married
c)were living, married
d)bad lived, was marrying

5.I couldn’t pay because I ...all my money.
a)had lost
b)has lost
c)lost
d)was losing

6.I’m so glad you’re here. I … you for ages.
a)didn’t see
b)don’t see
c)hadn't seen
d)haven’t seen

7.Look! That lady … the last copy of your favourite magazine.
a)buys
b)is buying
c)bad bought
d)was buying

8.When I ...in everyone ...loudly.
a)came, was laughing
b)came, had laughed
c)was coming, laughed
d)had come, laughed

9.I … lot of foreign countries in my life
a)visited
b)had visited
c)have visited
d)was visiting

10.They … on the phone for over an hour yesterday
a)have talked
b)talked
c)had talked
d)were talking

11.Ask 4 types of questions to the underlined sentences. (4 предложение)

Ответы

Автор ответа: Аноним
7
Могу где-то ошибиться, сразу предупреждаю
1 - c
2 - b
3 - a
4 - b
5 - a
6 - d
7 - b
8 - a
9 - c
10 - c
Похожие вопросы
Предмет: Українська мова, автор: rre350558
Завдання: записати речення, підкреслити граматичні основи; розставити розділові знаки, пояснити пунктограми; зробити синтаксичний розбір виділених речень У прибережних вербах щебече птаство зелений комиш стоїть нерухомою

(М. Коцюбинський)

лавою.

Людство не усвідомить себе як єдине ціле не буде йому добра. (О. Гончар)

Усі вулиці у Вербівці ніби зумисне обсаджені високими вербами то поросли вербові кілки пнів. (І. Нечуй-Левицький)

Стихла пісня тихо стало над степом. (С. Скляренко)

Добре бідному в нього від багатства голова не болить. (Народна творчість)

Найпрекрасніша мати щаслива найсолодші кохані вуста найчистіша душа незрадлива найскладніша людина проста. (В. Симоненко)

Помалу імла рішає яснішає східний край неба обливається широким усміхом

світання світова зірка блідне і тремтить догоряючи. (М. Коцюбинський)

Я в давню істину увірував глибоко найвища мудрість в простоті високій

(Б. Олійник)

Здобудеш освіту побачиш більше світу. (Народна творчість) ► За все за все призначена ціна за радість треба платити мукою за зустріч ми платимо

розлукою нікого ця розплата не мине. (С. Крижанівський)

Посієш вчинок пожнеш звичку посієш звичку пожнеш характер посієш характер

пожнеш долю. (Народна творчість) Позавчора роз'їдала байдужість учора зневіра сьогодні бажання солодко жити за

рахунок чужої праці. (І. Карпель)
Предмет: Английский язык, автор: asgarlim
Предмет: Геометрия, автор: vova214546