Предмет: Английский язык, автор: benevolent

"Like/would like/would rather + ing or toV"

1
Баллов: 1
I would love _____to your wedding, but I’m afraid it isn’t possible.
Выберите один ответ.
a. coming
b. to come
c. come
Question 2
Баллов: 1
I’d rather _____to some music than watch TV.
Выберите один ответ.
a. listening
b. listen
c. to listen
Question 3
Баллов: 1
It’s good to visit other places. I enjoy_____.
Выберите один ответ.
a. travelling
b. travel
c. to travel
Question 4
Баллов: 1
I’d prefer _____at home rather than go to a restaurant.
Выберите один ответ.
a. to eat
b. eat
c. eating
Question 5
Баллов: 1
Would you like_____ down?
Выберите один ответ.
a. sit
b. sitting
c. to sit
Question 6
Баллов: 1
I prefer _____to travelling by train.
Выберите один ответ.
a. drive
b. to drive
c. driving
Question 7
Баллов: 1
I don’t like _____in this part of the town. I want to move somewhere else.
Выберите один ответ.
a. live
b. to live
c. living
Question 8
Баллов: 1
When I was a child, I hated _____to bed early.
Выберите один ответ.
a. going
b. to go
c. go
Question 9
Баллов: 1
I’d rather _____a taxi.
Выберите один ответ.
a. to get
b. get
c. getting
Question 10
Баллов: 1
Do you have a minute? I’d like _____to you about something.
Выберите один ответ.
a. talking
b. to talk
c. talk

Ответы

Автор ответа: andreevegor
0
1)B
2)A
3)A
4)C
5)B
6)A
7)C
8)C
9)B
10)a
Автор ответа: МАНДРЫКА
0
1).  b
2).  a
3).  a
4).  c
5).  b
6).  a
7).  c
8).  c
9).  b
10). b
Похожие вопросы
Предмет: Математика, автор: snezhanaguk77
Предмет: Физика, автор: alinabezusa20
1.(16)Перевести температуру шкала Цельсія/шкала Кельвіна: А) -25 °С; Б)300К 2.(1б)В якому термометрі немає температури нижче нуля: B) Фаренгейта. С) Цельсія. А)Кельвіна. 3.(1б)Яка кількість теплоти необхідна для нагрівання алюмінієвої ложки масою 80 г від 15°С до 90°С? 4.(1б)Скільки води можна нагріти від 20ºС до кипіння, передавши їЙ кількість теплоти 0,2МДж? 5.(2б)Яка кількість теплоти потрібна, щоб нагріти стальну бочку з олією від 10 до 60ºС? Маса бочки 14,3 кг, маса олії 180 кг? 6.(26)На скільки градусів нагріється залізна деталь масою 200 г, якщо їй передати таку саму кількість теплоти, яка йде на нагрівання води масою 250 г вiд 20ºС до кипіння? 7.(2б)Скільки гарячої води з температурою 50ºС потрібно додати до 70 л ХОЛОДНОЇ ВОди з температурою 20ºС, щоб підготувати ванну з температурою води 36 °С? 8.(16)Чому завжди є вітер на морському узбережжі(бриз). Куди дме нiчний бриз? 9. (1б)Визначити: А)ціну поділки шкали термометра Б)верхню і нижню межі вимірювання В)температуру рідини LINDO ROB85 C •OK​